Drink and Draw PÄRNU näitus 2024 trepigaleriis

2.- 31. oktoobrini on Pärnu Keskraamatukogu trepigaleriis eksponeeritud joonistusõhtute sarja Drink and Draw osalejate tööd.

Drink and Draw Pärnu on modelli joonistamise võimalus täiskasvanutele.
Drink and Draw joonistusõhtute formaadi loojaks on Toon Vugts, hollandlane, kes Tallinnas suurejoonelisi joonistamisõhtuid lausa iga nädal korraldab.
Üritustele on teretulnud kõik soovijad, sõltumata eelnevast kogemusest. Millised iganes on oskused või stiil, hea tunde saad siit ikka ja tulemust ei saa laita.


Pärnu joonistajate seltskond koguneb enamasti 2-3 korda kuus Linnagalerii Kunstnike majas. Korraga veedame koos aega 2 tundi.
Modellid püsivad poosis 2, 5 või 10 ja 15 minutit. Portree sessioonil püsib modell võimalikult lihtsas poosis 2 tundi. Enamus joonistajaid võtab kaasa oma lemmikvahendid, kuid osalejad saavad vajadusel ka kohapealt kõik vajalikud materjalid kasutamiseks. Õpetamist ei toimu. Hindamist ka ei toimu. Õpid kindlasti!


Täname oma kuldaväärt modelle! Selle aasta sisse on mahtunud: Kateryna, Mart, Carolina, Eiliki, Luule, Tiina, Martin, Ando, Kaido, Triinu, Janne, Aura, Ketlin, Bille, Erika, Üllar, Kristel, Celios, Deniss, Mabel, Jegor, Marina, Mailiis, Didi, Kaisa, Christiana.


Näitusel osalevad oma töödega: Ljudmilla Ljulko, Peep Uustal, Edda Teearu, Tiina Erala, Liivi Pihlasalu, Tiiu Lehiste, Irina Teesalu, Urmas Uustal, Lea Eamets, Kristina Ruhno, Sulvi Sinivee, Ülle Raidma, Maarja Ploom, Haide Rannakivi, Aiki Järviste ja üks teadmata autor.

Sündmus Facebookis